Minibus van Kathu Mayor en buitenlandse chauffeur komen in botsing bij auto-ongeluk, geen gewonden

Kathu –

De burgemeester van Kathu, die een passagier was, en een niet-geïdentificeerde buitenlandse chauffeur zijn ontsnapt aan verwondingen na een botsing met twee voertuigenbotsing in Kathu.

De politie van Kathu werd vanmiddag (1 oktober) om 50 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) bij een benzinestation in Kathu. Ze kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde zwarte minibus en een beschadigde witte auto op de weg aan. Er werden geen gewonden gemeld.

De burgemeester van Kathu, de heer Chaianan Sutthikun, die passagier was in de zwarte minibus en de buitenlandse bestuurder in de witte auto, waren beiden aan verwondingen ontsnapt.

Het was niet meteen duidelijk wat de omstandigheden waren achter het ongeval of wie er schuldig was. De identiteit van beide chauffeurs werd achtergehouden door de politie van Kathu en beide partijen werkten naar verluidt met elkaar samen over de schade en aansprakelijkheid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.