Israëlische man gearresteerd op Phuket Airport met 55 vuurwapenkogels

Phuket -

Een Israëlische man is gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket met 55 kogels van 5.56 mm.

De Sakoo-politie vertelde de Phuket Express dat op woensdag (26 oktober)th) hebben ze een 29-jarige Israëlische man gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket. Hij was op weg naar Bangkok. Zijn volledige naam werd echter niet vrijgegeven door de politie van Sakoo aan de pers.

In zijn bagage vonden agenten 55 kogels, 5.56 mm, die na het röntgenproces voor een geweer worden gebruikt. De Israëlische man gaf toe dat de kogels van hem waren, aldus de politie van Sakoo.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau van Sakoo in Thalang. Hij wordt verdacht van illegaal bezit van munitie.

De politie constateerde dat de verdachte in 2018 voor het laatst Thailand heeft bezocht. De laatste keer kwam hij aan op het eiland Samui vanuit Tel Aviv in Israël.

Een verklaring van de verdachte waarom hij de kogels had, werd niet direct aan de Thaise pers gedaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.