UPDATE: Minister van Toerisme en Sport stelt verbeteringen voor de veiligheid van de zee voor toeristen in Phuket voor

Phuket -

De minister van Toerisme en Sport gaat de Thaise premier voorstellen om de veiligheid op zee voor toeristen in Phuket te verbeteren.

De suggestie volgt op de dood van een Russische toerist onlangs op het eiland.

Onze eerdere verhalen:

Een 53-jarige vrouwelijke Russische toerist is vermist uit een hotel in de wijk Thalang.

Een vermiste Russische vrouw is voor het laatst gezien nadat ze de zee in was gegaan in Thang en haar kleren en schoenen op een strand had achtergelaten.

Vrienden van de vermiste Russische vrouw in Phuket bieden 10,000 dollar aan voor iedereen die informatie en aanwijzingen heeft om haar te vinden.

Het lichaam van een vermiste Russische vrouw in Phuket uit Thalang werd drijvend gevonden in de buurt van Patong Beach op dag 6 van een grote zoektocht op het hele eiland.

Nu voor de update:

De minister van Toerisme en Sport, Pipat Ratchakitprakarn, die gisterochtend (26 oktober) in Phuket aankwam voor de dertiende bijeenkomst van hoge ambtenaren van de ASEAN over sport, had ook een bezoek gebracht aan het Layan-strand in Thalang.

De heer Pipat zei tegen de Phuket Express: “Het spijt me voor de familie en vrienden van mevrouw Elena voor hun verlies. Niemand wil dat dit gebeurt. Bedankt aan iedereen die zijn best heeft gedaan tijdens de zoektocht van een week naar Elena.”

“Er komen elke dag meer toeristen naar Phuket. De meesten houden van stranden en zwemmen graag. Er zijn kansen op meer van dit soort verliezen, vooral tijdens het moessonseizoen, "voegde de heer Pipat eraan toe.

"Ik zal de Thaise premier voorstellen om de veiligheid op zee te verbeteren om voor toeristen te zorgen, zoals meer reddingsuitrusting en meer strandwachten," merkte de heer Pipat op.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.