UPDATE: reparatiewerkzaamheden aan Patong Road gaan door

Patong, Phuket –

De tijdelijke reparatiewerkzaamheden aan de Patong-weg zijn begonnen, die ongeveer twee weken zullen duren.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Nu voor de update:

De directeur van de Phuket Highway Department, de heer Yuttana Pitak, vertelde de Phuket Express: "De reparatiewerkzaamheden zijn vandaag (26 oktober) begonnen.th) wat ongeveer 14 dagen duurt. Het budget voor de tijdelijke reparatiewerkzaamheden is ongeveer 4.9 miljoen baht.”

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, vertelde de Phuket Express: "We proberen de weg zo snel mogelijk te repareren. We begrijpen dat deze weg een van de belangrijkste economische wegen van Phuket is. Veel mensen en ondernemers lijden daaronder."

De Phuket Express merkt op dat dit slechts een tijdelijke oplossing is en dat permanente wegreparaties waarschijnlijk maanden in beslag nemen.

Ondertussen een lokale snelkoppeling van Chalong naar Patong wordt gerenoveerd voor weggebruikers.

Ambtenaren van Kathu onderzoeken een andere natuurlijke route van Kathu naar Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.