Dieven stelen in één nacht uit twee buurtwinkels in Wichit, beide later gearresteerd

waar –

Dieven hebben in één nacht gestolen uit twee buurtwinkels in Wichit.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat op dinsdag (25 oktoberth) om 10:40 kregen ze bericht dat twee verdachten hadden gestolen uit een supermarkt in Wichit.

Daarna kregen ze om 11 uur opnieuw bericht dat twee verdachten hadden gestolen uit een andere buurtwinkel in Wichit. Deze keer werd een van de verdachten, de heer Tananuwat, 00, gepakt door stafleden terwijl de andere verdachte op een motorfiets wegreed. Tananuwat testte positief op drugs en gaf toe dat hij wat crystal methamphetamine had gebruikt.

Gisteren (26 oktober)th) De politie van Wichit arresteerde de andere verdachte M. Chitnupong, 30. Bij hem werden twee methamfetaminepillen en 0.34 gram kristalmethamfetamine in beslag genomen. Hij gaf toe dat hij acht methamfetaminepillen had gebruikt voordat hij uit de twee gemakswinkels stal.

Beiden werden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs en diefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.