Zeeschildpad gered nadat ze op het strand van Phuket was gestrand

Phuket -

Een zeeschildpad is gered nadat hij was gestrand op een strand in Phuket.

Het Department of Marine and Coastal Resources meldde deze week dat ze op de hoogte waren gebracht dat er een levende zeeschildpad was gevonden op het Banana Beach op het Racha Noi-eiland bij Rawai.

De zeeschildpad kon niet in het zeewater komen. Het werd teruggebracht naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center op Cape Panwa in Wichit.

De zeeschildpad is 67 centimeter lang en 68 centimeter breed. Hij weegt 28.5 kilogram. De schildpad was zwak en gewond en had geen linkervoor- en linkerachtervinnen. De schildpad had ook last van darmobstructie. Het wordt nu behandeld in het marinecentrum.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.