Zeeschildpad gered nadat ze op het strand van Phuket was gestrand

Phuket -

Een zeeschildpad is gered nadat hij was gestrand op een strand in Phuket.

Het Department of Marine and Coastal Resources meldde deze week dat ze op de hoogte waren gebracht dat er een levende zeeschildpad was gevonden op het Banana Beach op het Racha Noi-eiland bij Rawai.

De zeeschildpad kon niet in het zeewater komen. Het werd teruggebracht naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center op Cape Panwa in Wichit.

De zeeschildpad is 67 centimeter lang en 68 centimeter breed. Hij weegt 28.5 kilogram. De schildpad was zwak en gewond en had geen linkervoor- en linkerachtervinnen. De schildpad had ook last van darmobstructie. Het wordt nu behandeld in het marinecentrum.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.