Ambtenaren verwijderen oprukkende borden op Lay Phang Beach in Thalang

Thalang-

Ambtenaren verwijderden oprukkende borden op Lay Phang Beach in Thalang nadat alle aangetaste constructies door relevante instanties waren gesloopt.

Ons vorige verhaal:

Structuren die naar verluidt inbreuk hebben gemaakt op openbare ruimtes ter waarde van 50 miljard baht op het Lay Phang-strand in Cherng Talay, Thalang, worden eindelijk gesloopt.

Voor de sloop zijn zes percelen op het land besteld. Vier ervan zijn al gesloopt, twee andere worden binnenkort gesloopt.

Nu voor de update:

Gisteren (26 oktober)th) een team van functionarissen van het Phuket Legal Execution Office en de Cherng Talay-politie inspecteerden het interessegebied op Lay Phang Beach – Layan Beach in het subdistrict Cherng Talay.

Er werden vijf borden gevonden op het gebied waarop stond: "Dit gebied wordt betwist en is in een gerechtelijke procedure tussen de particuliere sector en de overheid. Ambtenaren mogen niets doen in dit gebied zonder toestemming. Bij overtreding hiervan zullen juridische stappen worden ondernomen. Klachten zullen worden ingediend bij overheidsinstanties.”

Ambtenaren verklaarden dat ze juridische stappen zullen ondernemen tegen iedereen die deze borden heeft geplaatst.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.