Buitenlandse man gered na worsteling tijdens duiken voor Phuket

Phuket -

Een onbekende buitenlandse man is gered nadat hij leed aan decompressieziekte terwijl hij aan het duiken was in de buurt van een eiland in Chalong.

De hulpdiensten zijn gisteren (26 oktober) op de hoogte gebracht van het incidentth). De buitenlandse man zat op een boot in de buurt van het Tue-eiland, ten oosten van het Racha-eiland.

Hulpdiensten gingen in de boot om de 53-jarige buitenlandse man die duiktrainer is te helpen. Hij vertelde de hulpdiensten dat hij net hersteld was en weer begon te duiken na een hartoperatie. Hij werd teruggebracht naar de Chalong en ging naar een nabijgelegen ziekenhuis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.