Lichaam van vermiste Russische vrouw in Phuket gevonden

Patong-

Het lichaam van een vermiste Russische vrouw in Phuket uit Thalang werd drijvend gevonden in de buurt van Patong Beach op dag 6 van een grote zoektocht op het hele eiland.

De Thalang District Chief meldde vanmorgen (26 oktober)th) dat het zoekteam naar een vermiste Russische vrouw in Sakoo, Thalang, door een lokale visser op de hoogte werd gebracht dat het lichaam werd gevonden in de buurt van Patong Beach, ongeveer 40 kilometer van waar ze werd vermist.

Reddingswerkers gingen de zee in om het lichaam op Layan Beach in Thalang te bergen voor verdere identificatie. Lokale media hebben naar verluidt bij het ter perse gaan bevestigd dat het slachtoffer de vermiste Russische vrouw is en dat er verder onderzoek zal plaatsvinden.

We zullen meer details over dit verhaal hebben zodra ze beschikbaar zijn.

Onze eerdere verhalen:

Een 53-jarige vrouwelijke Russische toerist is vermist uit een hotel in de wijk Thalang.

Een vermiste Russische vrouw is voor het laatst gezien nadat ze de zee in was gegaan in Thang en haar kleren en schoenen op een strand had achtergelaten.

Vrienden van de vermiste Russische vrouw in Phuket bieden 10,000 dollar aan voor iedereen die informatie en aanwijzingen heeft om haar te vinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.