Nog een lokale weg van Kathu naar Patong Hill om te renoveren

Kathu –

Een andere lokale route van Kathu naar Patong Hill zal worden gerenoveerd voor motorrijders.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving.

Een lokale snelkoppeling van Chalong naar Patong zal worden gerenoveerd voor weggebruikers.

Ambtenaren van Kathu onderzoeken een andere natuurlijke route van Kathu naar Patong.

Nu voor de update:

Het hoofd van het Kathu-district, de heer Siwat Rawangkun, vertelde de Phuket Express: "We gaan een lokale weg renoveren van nabij het Bang Thong House of Priests in Kathu naar de Tiger God Shrine op Patong Hill."

“De afstand is ongeveer twee kilometer. Het duurt twee dagen voor de renovatie voordat de weg klaar is om te worden gebruikt voor motorfietsen, "voegde de heer Siwat eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.