Verdachte op de vlucht na overval supermarkt in Thalang

Thalang-

De politie is op zoek naar een verdachte die een supermarkt heeft beroofd met een mes in Thalang.

De politie van Thalang meldt dat ze vanochtend vroeg om 3:00 uur (25 oktober) op de hoogte werden gebracht van het incident in een supermarkt in Baan Para, subdistrict Pa Klok.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een radeloze medewerker aan die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Jiranuch. Ze vertelde de politie dat een mannelijke verdachte met een integraalhelm de winkel binnenkwam. Hij gebruikte een mes om haar te bedreigen voordat hij er met 4,200 baht vandoor ging.

De politie controleerde camerabeelden in de winkel terwijl ze op zoek waren naar de verdachte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.