De politie jaagt op een Trang SWAT-functionaris na naar verluidt het doden en verwonden van barklanten in de nachtclub van Trang op dinsdag

Trang-

Een politieagent van de SWAT van Trang werd gezocht door ambtenaren nadat hij een barklant had neergeschoten en gedood terwijl hij nog twee andere klanten verwondde tijdens een dronken ruzie met het slachtoffer op een uitgaansgelegenheid in het Mueang-district, Trang, in de vroege uurtjes van dinsdag 25 oktober.

Ambtenaren van het politiebureau van Mueang Trang en reddingsvrijwilligers arriveerden rond 1 uur ter plaatse. nadat ze op de hoogte waren gesteld van het schietincident waarbij doden en gewonden waren betrokken.

Bij aankomst werd het lichaam van de overledene, die later werd geïdentificeerd als Jitakorn Kongchan, op de vloer gevonden. Volgens het eerste onderzoek werd het 32-jarige slachtoffer negen keer in zijn hoofd, schouder en arm geschoten.

Een van de gewonden was Jitakorn's vriend genaamd Ekaphot Phhetrat, 34, die werd neergeschoten op zijn heup en enkel terwijl een andere gewonde een willekeurige bar-klant was. Ze werden met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Uit het onderzoek bleek dat politie-sergeant-majoor Chutipon Nakkaew, die ook bekend stond als "Sergeant Bird", met zijn collega naar de locatie kwam. Volgens een ober zagen ze er allebei al dronken uit en dronken ze vermoedelijk ergens anders voordat ze de zaal binnengingen.

Sergeant Bird schopte naar verluidt tegen een stoel en verwondde het slachtoffer dat naast hem aan de tafel zat. Boze Jitakorn duwde toen woedend op sergeant Bird's hand.

Toen het slachtoffer naar de tweede verdieping liep, haalde de SWAT-politieagent naar verluidt zijn pistool en bedreigde Jitakorn vanaf zijn rug voordat hij onmiddellijk begon te schieten. Ekaphot stapte toen van de tafel af om te proberen zijn vriend te redden voordat hij gewond raakte.

Sergeant Bird was er na het incident in geslaagd weg te rennen. Ongeveer 50 politiefunctionarissen werden ingezet om de vermeende schutter op te sporen voor gerechtelijke procedures.

Foto beleefdheid: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.