Ambtenaren van Kathu onderzoeken een andere natuurlijke route naar Patong

Kathu –

Ambtenaren van Kathu onderzoeken een andere natuurlijke route van Kathu naar Patong.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving.

Een lokale snelkoppeling van Chalong naar Patong zal worden gerenoveerd voor weggebruikers.

Nu voor de update:

Gisteren (24 oktober)th) Ambtenaren van Kathu onder leiding van het hoofd van het Kathu-district, de heer Siwat Rawangkun en de vice-burgemeester van Patong, de heer Kittisan Kuru, onderzochten een andere natuurlijke route van Kathu naar Patong.

Siwat vertelde de Phuket Express: "De route is in de buurt van een kartbaan in de buurt van een olifantenkamp voor Kwan Yang."

Het onderzoek is bedoeld om een ​​andere manier te vinden voor tijdelijk vervoer, terwijl een deel van de hoofdweg van Kathu naar Patong Hill (Phra Baramee Road Road nr. 4029) tijdelijk is afgesloten,” voegde de heer Siwat eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.