Kathu Field Hospital opent als tijdelijke oplossing vanwege instorting van de weg op Patong Hill

Kathu –

Het Kathu Field Hospital is tijdelijk geopend nadat de weg naar Patong Hill is ingestort.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving.

De voetgangersuren op delen van de ingestorte Patong Hill worden nu verlengd van 7 uur tot 00 uur.

Nu voor de update:

Het Phuket Provincial Public Health-kantoor samen met het Patong Hospital vandaag (25 oktober)th) heeft een tijdelijk veldhospitaal geopend in het Kathu Public Park. Het veldhospitaal is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 30 uur.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.