Lokale weg van Chalong naar Patong om te renoveren

Patong-

Een lokale snelkoppeling van Chalong naar Patong zal worden gerenoveerd voor weggebruikers.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, en de president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO) Rewat Areerob hebben vanmorgen (24 oktober) de lokale weg achter de Silsuparam-tempel in Chalong onderzocht.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving.

Nu voor de update:

De heer Rewat vertelde de Phuket Express: “De weg is al een kortere weg van Chalong en leidt naar Patong. De totale afstand is ongeveer drie kilometer. De aanleg van de wegen is vele jaren geleden begonnen, maar was niet voltooid vanwege een probleem op het terrein van het Forest Department.”

“We hebben een verzoek gestuurd naar Staatsbosbeheer voor de wegrenovatie. Als ze akkoord gaan, gaat het wegvernieuwingsproject meteen van start.” De Gouverneur verklaarde.

Deze weg, indien voltooid en goedgekeurd, zal een alternatieve route zijn van en naar Patong, waarbij de heuvelweg beschadigd is door een aardverschuiving en uitgebreide reparaties zal ondergaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.