UPDATE: 30 jaar oud verlaten gebouw aan de grote Bypass Road in Phuket wordt gesloopt

Phuket -

Een 30 jaar oud verlaten gebouw aan de grote ringweg in het Rassada-subdistrict, Mueang Phuket, wordt gesloopt.

Onze eerdere verhalen:

Een andere aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft een hele rijstrook geblokkeerd in Rassada, Mueang Phuket, wat tot verkeerschaos heeft geleid.

Een deel van de Bypass Road, een van de vele hoofdwegen in Phuket, is nog steeds afgesloten vanwege de angst voor meer aardverschuivingen onder een verlaten gebouw op de noordelijke rijstrook.

Gistermiddag (22 oktober) was er een bijeenkomstnd) en werd geleid door de Phuket-vice-gouverneur Amnuay Pitsuwan en relevante autoriteiten.

De heer Amnuay vertelde de Phuket Express: “Dit verlaten gebouw is 30 jaar geleden gebouwd, maar nooit volledig voltooid. Het land begon sinds deze week bij het gebouw te schuiven en lijkt door te gaan.”

"Een vertegenwoordiger van een bedrijf dat eigenaar is van dit gebied is blij met de sloop." Amnuay voegde eraan toe, zonder de naam van het bedrijf te noemen.

“Op 25 oktoberth de provincie vraagt ​​de gemeente Rassada om de sloop en de werkzaamheden gaan direct van start. Het duurt ongeveer twee weken voordat de sloop is voltooid. Een particulier bedrijf zal het werk doen. Ondertussen zijn delen van de weg in de buurt nog steeds afgesloten voor doorgaand verkeer.” concludeerde Amnuay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.