UPDATE: Vermiste Russische vrouw in Phuket voor het laatst gezien nadat ze de zee in ging

Phuket -

Een vermiste Russische vrouw is voor het laatst gezien nadat ze de zee in was gegaan in Thang en haar kleren en schoenen op een strand had achtergelaten.

Ons vorige verhaal:

Een 53-jarige vrouwelijke Russische toerist is vermist uit een hotel in de wijk Thalang.

Nu voor de update:

Donderdag om 10:00 uur (20 oktober)th) Mevrouw Elena verliet de kamer met haar vrienden naar het nabijgelegen Nai Thon-strand. Ze ging alleen de zee in.

Om 11:00 uur gingen haar vrienden terug naar de kamer tot de middag, maar mevrouw Elena was niet terug. Ze belden haar maar ze nam niet op. Ze controleerden haar hotelkamer en ontdekten dat ze haar telefoon in de kamer had laten liggen.

Om 4 uur gingen ze naar buiten om haar te zoeken. Ze vonden alleen haar handdoek en schoenen op het strand. Ze besloten om hulp in te schakelen.

De politie van Sakoo, de toeristenpolitie van Phuket en anderen lanceerden sinds gisteren een zoektocht op zowel het land als in de zee. Tot nu toe is er echter nog geen spoor van haar. Elena lijdt naar verluidt aan geheugenverlies.

De namen van de vrienden werden achtergehouden door de politie van Phuket en er was geen onmiddellijk antwoord op de vraag waarom ze niet bleven terwijl Elena ging zwemmen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.