53-jarige Russische toeriste vermist uit hotel in Thalang, Phuket

Thalang, Phuket –

Een 53-jarige vrouwelijke Russische toerist is vermist uit een hotel in de wijk Thalang.

De politie kreeg gisteren (21 oktober) bericht dat mevrouw Elena Rusradchenko, 53, een Russische staatsburger die geheugenproblemen heeft, sinds donderdagavond (20 oktober) is verdwenen uit een hotel in de buurt van het Nai Thon-strand in het subdistrict Sakoo.th).

De politie van Sakoo, de toeristenpolitie van Phuket en anderen lanceerden sinds gisteren een zoektocht op zowel het land als in de zee. Tot nu toe is er echter geen spoor van haar.

Iedereen die haar ziet of informatie heeft, gelieve contact op te nemen met de nummers belauw:

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.