UPDATE: Bodem op Patong Hill getest om te overwegen of voetgangers kunnen lopen

Phuket -

Aardverschuivingsexperts van de Highway Department testen hoe sterk de grond op Patong Hill is voordat ze overwegen voetgangers erover te laten lopen.

Onze eerdere verhalen:

De weg in Patong is klaar voor gebruik na tijdelijke reparatiewerkzaamheden die zeven dagen in beslag zullen nemen en de werkzaamheden zullen worden gestart nadat de huidige regen is gestopt.

Nu de update:

Vanmorgen (21 oktober)st) gebruikten de aardverschuivingsexperts een machine om de weg in de buurt van het aardverschuivingsgebied op Patong Hill te graven. De machine groef twee meter diep in vier punten rond het aardverschuivingsgebied.

Bodem- en gesteentemonsters zullen worden geanalyseerd om te zien hoe sterk het is voordat wordt overwogen om voetgangers over de heuvel te laten lopen, wat ongeveer drie dagen zal duren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.