UPDATE: Een deel van de ringweg in Rassada nog steeds gesloten vanwege angst voor meer aardverschuivingen

Rassada-

Een deel van de Bypass Road, een van de vele hoofdwegen in Phuket, is nog steeds afgesloten vanwege de angst voor meer aardverschuivingen onder een verlaten gebouw op de noordelijke rijstrook.

Ons vorige verhaal:

Een andere aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft een hele rijstrook geblokkeerd in Rassada, Mueang Phuket, wat tot verkeerschaos heeft geleid.

Nu de update:

Vanmorgen (21 oktober)st) de gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, heeft het gebied rond de Bypass Road geïnspecteerd om na te gaan hoe riskant het is om mogelijk meer aardverschuivingen te veroorzaken.

De stadsverkeerspolitie van Phuket meldde vandaag (21 oktober) dat de gouverneur van Phuket voor de veiligheid een tijdelijke afsluiting heeft bevolen op de Chalermprakiat Rama 9 Road (Bypass-weg) in het subdistrict Rassada, district Mueang Phuket.

De afsluiting is op de noordelijke rijbaan van de U-bocht bij de Sri Suchart Housing Estate tot de U-bocht voor de Outlet Mall, die ongeveer een kilometer is.

Ondertussen moeten automobilisten die de stad Phuket verlaten dezelfde rijstrook gebruiken op de zuidelijke rijstrook als automobilisten die de stad ingaan in plaats van eenrichtingsverkeer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.