Vermiste man die in kanaal viel tijdens overstroming in Chalong overleden gevonden

Chalong-

Een man die als vermist was opgegeven nadat hij in een kanaal was gevallen tijdens overstromingen in het subdistrict Chalong, Mueang Phuket, werd gevonden.

De burgemeester van Chalong, mevrouw Tanaphon Ongsantiparp, vertelde de Phuket Express: "Op woensdag (19 oktober)th) kregen we bericht dat de onbekende man per ongeluk in een kanaal viel terwijl hij naar het overstromingswater in Chalong keek.'

“Hij zwaaide om hulp. De lokale bevolking probeerde hem te helpen, maar faalde vanwege de sterke stroming. Sindsdien is er tot vandaag (21 oktober) een zoekopdracht gestartst). Vanmiddag werd zijn lichaam helaas gevonden bij een waterpoort in Chalong, nadat het was verdronken. Hij werd later geïdentificeerd als een 36-jarige Birmese staatsburger.” De burgemeester verklaarde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.