UPDATE: Wegreparatiewerkzaamheden in Patong duren zeven dagen nadat de regen stopt, zeggen ambtenaren - VIDEO van landside

Patong, Phuket –

De weg in Patong is klaar voor gebruik na tijdelijke reparatiewerkzaamheden die zeven dagen in beslag zullen nemen en de werkzaamheden zullen worden gestart nadat de huidige regen is gestopt.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving

De politie van Phuket dringt er bij mensen op aan om thuis te blijven en niet naar Patong te gaan vanwege verkeersvertragingen op veel wegen.

Nu de update:

De directeur van de Phuket Highway, de heer Yutthana Pitak, vertelde de Phuket Express: "De aardverschuiving op Patong Hill is ongeveer 500 meter van de bocht in de buurt van een schietbaan rond het reclamebord van Patong City."

“De weg wordt geblokkeerd die zich uitstrekt van het Si Kor-kruispunt in Kathu tot de Suwan Khiri Wong-tempel in Patong. Nadat de regen is gestopt, kunnen de herstelwerkzaamheden aan de weg worden gestart. Het tijdelijke herstel van de weg duurt ongeveer zeven dagen”, legt de heer Yutthana uit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.