UPDATE: De politie van Kathu heeft mededelingen opgehangen om voetgangers te waarschuwen Patong Hill over te steken

Patong, Phuket –

De politie van Kathu heeft borden op de Patong-heuvel geplaatst om voetgangers te verbieden de heuvel over te steken.

Onze eerdere verhalen:

Automobilisten die op weg zijn van Kathu naar de Patong Hill hebben gisteren (3 oktober) om 30 uur de schade gemeld. Aan de ene kant van de weg begon het land te schuiven, waardoor het wegdek en de vangrail naar beneden kwamen.

De weg wordt geblokkeerd die zich uitstrekt van het Si Kor-kruispunt in Kathu tot de Suwan Khiri Wong-tempel in Patong.

Nu de update:

De politie van Kathu heeft mededelingen opgehangen in het gevaarlijke gebied: "Het is mensen verboden door Patong Hill te lopen."

Ondertussen heeft de gemeente Patong aangekondigd dat het gebied voor 100 procent is gesloten. Er mogen geen voertuigen of voetgangers passeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.