Een persoon gewond na aardverschuiving in drie huizen in Thalang

Thalang-

Een persoon is gewond geraakt nadat een aardverschuiving drie huizen in Thalang trof.

De Thalang District Chief Bancha Tanooin meldde de aardverschuiving vandaag (20 oktober)th) in Soi Pae Tong Kee in het subdistrict Sri Soonthorn.

Twee huizen zijn beschadigd door de aardverschuiving. Bij deze twee huizen werden geen gewonden gevonden. Een ander huis werd echter volledig verwoest door de aardverschuiving. Een gewonde werd gevonden in het verwoeste huis en naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De aardverschuiving heeft ook een lokale weg geblokkeerd. Bewoners hebben echter nog een andere weg om het dorp uit te gaan. De autoriteiten hebben de lokale bevolking geholpen met het opruimen van zand en grond uit het gebied en om meer aardverschuivingen te voorkomen.

Over het hele eiland zijn veel aardverschuivingen gemeld.

Zware regen gedurende vele uren heeft aardverschuivingen veroorzaakt in Kamala, Patong en Kathu, waardoor ook elektriciteitspalen zijn gevallen.

Een aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft voor aanzienlijke verkeersvertragingen gezorgd.

Bewoners van Kamala in Phuket lijden nog steeds onder plotselinge overstromingen toen zand en aarde hun huizen binnendrongen.

Een huis van een priester in Kathu heeft te lijden gehad van plotselinge overstromingen en aardverschuivingen, zelfs nu meer regen vannacht Phuket teistert, wat de inspanningen om de overstromingen in het weekend op te ruimen, door sommige lokale bewoners de ergste in decennia wordt genoemd, bemoeilijkt.

Een andere aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft een hele rijstrook geblokkeerd in Rassada, Mueang Phuket, wat tot verkeerschaos heeft geleid.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar Patong Hill leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze door een aardverschuiving begon in te storten.

Acht mensen werden 's nachts geëvacueerd door een aardverschuiving op Rang Hill in Phuket Town.

Aardverschuivingen op een hoofdweg in Kamala hebben voor verkeersproblemen gezorgd, omdat deze wordt gebruikt als een van de omleidingsroutes van Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.