Negen elektriciteitspalen blokkeren secundaire weg bij luchthaven in Thalang

Thalang, Phuket –

Negen hoogspanningsmasten zijn gevallen en blokkeerden een secundaire weg in de buurt van de internationale luchthaven van Phuket in Thalang.

De politie van Tha Chatchai meldde vanmorgen (20 oktober)th) dat negen hoogspanningsmasten zijn gevallen op een secundaire weg in de buurt van de luchthaven in het subdistrict Maikhao.

De weg heeft echter geen invloed op de hoofdweg Thep Kasattri en het meeste verkeer. Medewerkers van de Elektriciteitsautoriteit zijn bezig met het repareren van de elektriciteitspalen en in sommige gebieden is de elektriciteit afgesloten.

Ondertussen Inwoners van het subdistrict Chalong in het district Mueang Phuket hebben gedurende acht uur stroomonderbrekingen gehad nadat vijf hoogspanningspalen zijn gevallen als gevolg van slecht weer en weggebruikers last hebben van verkeersopstoppingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.