Aardverschuivingen op hoofdweg in Kamala zorgen nog steeds voor verkeersproblemen

Kamala, Phuket –

Aardverschuivingen op een hoofdweg in Kamala hebben voor verkeersproblemen gezorgd, omdat deze wordt gebruikt als een van de omleidingsroutes van Patong.

Onze eerdere verhalen:

Automobilisten die van Kathu naar Patong Hill rijden, hebben vanmiddag (3 oktober) om 30 uur de schade gemeld. Aan de ene kant van de weg begon het land te schuiven waardoor het wegdek en de vangrail naar beneden kwamen.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar Patong Hill leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze door een aardverschuiving begon in te storten.

Weggebruikers die Patong binnen willen gaan of Patong willen verlaten, kunnen gebruik maken van de belangrijkste omleidingsroutes.

  • Van Patong naar Karon naar Kata naar Chalong naar Wichit naar Phuket Town of
  • Van Patong naar Kamala naar Cherng Talay in Thalang

De politie van Phuket dringt er bij mensen op aan om thuis te blijven en niet naar Patong te gaan vanwege verkeersvertragingen op veel wegen.

Nu voor een update:

Ondertussen, op een omleidingsroute van Patong naar Kamala naar het strand van Surin naar Cherng Talay in de richting van Thalang, veroorzaakte een nieuwe aardverschuiving met rotsen en sommige delen die onder water kwamen gisteren in de late namiddag (19 oktober) meer verkeershoofdpijn voor weggebruikers.

Om 3 uur vanmorgen (40 oktober) werden er meer aardverschuivingen gevonden op dezelfde weg bij Kwuan Yak, Kamala, ongeveer 20 meter van het vorige gebied.

De weg kan niet worden gebruikt omdat bomen en elektriciteitspalen de weg blokkeerden. De autoriteiten zijn bezig om de weg vrij te maken. Automobilisten worden geadviseerd om nabijgelegen kleinere en steile omleidingswegen te gebruiken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.