Chalong-gebied met stroomstoringen als hoogspanningsmasten omvallen en verkeersopstoppingen veroorzaken

Chalong, Phuket –

Inwoners van het subdistrict Chalong, district Mueang Phuket, hebben gedurende acht uur stroomonderbrekingen gehad nadat vijf hoogspanningspalen zijn gevallen als gevolg van slecht weer en weggebruikers last hebben van verkeersopstoppingen.

De Chalong Electricity Authority heeft de problemen vanmorgen (20 oktober) aangekondigdth). Vijf hoogspanningsmasten zijn sinds gisteren (19 oktober) gevallen aan de kant van de Chao Fa West Road in zuidelijke richting, tegenover de Baan Chalong School in de buurt van de Chalong-tempel.th).

Medewerkers van de Chalong Electricity Authority repareren de elektriciteitspalen waarin de elektriciteit vandaag is afgesloten van 9:00 uur tot 4:30 uur. Ze verontschuldigen zich voor het ongemak.

Ondertussen heeft de Chalong Verkeerspolitie de tijdelijke sluiting aangekondigd van delen van de Chao Fa West Road van 1:00 uur tot 5:00 uur vandaag, terwijl reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd.

De Phuket Express merkte op dat dit een van de belangrijkste omleidingswegen is van Chalong - Kata - Karon - Patong.

Weggebruikers die Patong binnen willen of Patong verlaten, kunnen gebruik maken van de omleidingsroute.

  • Van Patong naar Karon naar Kata naar Chalong naar Wichit naar Phuket Town of
  • Van Patong naar Kamala naar Cherng Talay in Thalang

De provinciale politie van Phuket maakte de verklaring gisteravond (19 oktober) bekendth). In de aankondiging stond: “Als het niet nodig is, ga dan alsjeblieft niet naar Patong. Gedurende deze tijd zijn er verkeersvertragingen vanwege veel automobilisten op verschillende wegen van Patong naar Chalong en naar Surin Beach op beide omleidingsroutes.”

De weg in Patong is klaar voor gebruik na tijdelijke reparatiewerkzaamheden die zeven dagen in beslag zullen nemen en de werkzaamheden zullen worden gestart nadat de huidige regen is gestopt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.