Een andere aardverschuiving blokkeert een kleinere omleidingsroute van Patong naar Kamala

Kamala, Phuket –

Een andere aardverschuiving heeft het dak van een gebouw naar beneden gebracht en een hele kleinere omleidingsroute van Patong naar Kamala geblokkeerd, wat voor wat problemen heeft gezorgd.

Ons vorige verhaal:

Aardverschuivingen op een hoofdweg in Kamala hebben voor verkeersproblemen gezorgd omdat het wordt gebruikt als een van de omleidingsroutes van Patong. Automobilisten worden geadviseerd om nabijgelegen kleinere en steile omleidingswegen te gebruiken.

Nu voor de update:

Vanmiddag (20 oktoberth) de politie van Kamala heeft een nieuwe aardverschuiving gemeld op een kleine omleidingsroute van Layi – Patong in Kamala. Door de aardverschuiving is een dak van een gebouw naar beneden gekomen dat de hele weg blokkeerde.

Om 2:00 uur is er slechts één kleine omleidingsroute beschikbaar. De politie is erin geslaagd om automobilisten die Patong binnenrijden eenrichtingsverkeer te laten passeren. De politie meldt dat ook deze route is begonnen te worden onderbroken. Automobilisten dringen erop aan om in plaats daarvan de andere hoofdomleidingsroute in Karon te gebruiken.

Om 3 uur is de belangrijkste omleidingsroute in Kamala geopend voor automobilisten die Patong verlaten voor een eenrichtingsbaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.