Inwoners van Thalang, Phuket hebben last van overstromingen nadat zware regen Phuket opnieuw treft

Thalang-

Bewoners hebben te lijden gehad van overstromingen terwijl het verkeer op de hoofdweg Thep Kasattri in Sri Soonthorn, Thalang vele kilometers vertraging opliep nadat Phuket opnieuw door hevige regen werd getroffen.

De hevige regen trof Phuket gisteren laat in de middag (18 oktober) opnieuwth) en duurde vele uren. In het subdistrict Sri Soonthorn en het subdistrict Thep Kasattri steeg het water later tot 60 centimeter, vooral in het Baan Don-gebied bij het Chinese heiligdom. Lokale autoriteiten hebben geholpen en een keuken opgezet om voedsel te koken voor de slachtoffers van de overstromingen.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, bezocht ook de slachtoffers van de overstromingen in Sri Soonthorn.

Ondertussen stond de zuidelijke rijstrook van Thep Sattri Road in Baan Liphon, Thalang, opnieuw onder water. Het verkeer had vele kilometers vertraging waar automobilisten urenlang op de weg vastzaten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.