Phuket Police dringt er bij mensen op aan om thuis te blijven vanwege overstromingen en aardverschuivingen, Patong . vermijden

Patong, Phuket –

De politie van Phuket dringt er bij mensen op aan om thuis te blijven en niet naar Patong te gaan vanwege verkeersvertragingen op veel wegen.

Ons vorige verhaal:

Automobilisten die op weg zijn van Kathu naar de Patong Hill hebben de schade vanmiddag (3 oktober) om 30 uur gemeld. Aan de ene kant van de weg begon het land te schuiven, waardoor het wegdek en de vangrail naar beneden kwamen.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze door een aardverschuiving is begonnen in te storten.

De provinciale politie van Phuket heeft de verklaring vanavond (19 oktober) bekendgemaaktth). In de aankondiging stond: “Als het niet nodig is, ga dan alsjeblieft niet naar Patong. Gedurende deze tijd zijn er verkeersvertragingen vanwege veel automobilisten op verschillende wegen van Patong naar Chalong en naar Surin Beach op beide omleidingsroutes.”

De autoriteiten vragen mensen om thuis te blijven, tenzij er sprake is van een noodsituatie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.