Brug in Thalang verwoest door overstroming, tijdelijke brug moet worden geïnstalleerd 

Thalang-

Er wordt een tijdelijke baileybrug geïnstalleerd nadat een brug in Thalang door recente overstromingen is verwoest. Meer dan 50 inwoners zitten momenteel vast in een dorp vanwege de vernietiging van de eerdere brug.

De brug, die werd gebruikt om het Bang Naew Dam-kanaal in Soi R-ree Uppatham in het subdistrict Sri Soonthorn over te steken, werd gisteren (18 oktober) verwoest door de overstromingen.th). Meer dan 10 gezinnen met meer dan 50 inwoners die in een dorp wonen dat alleen via de brug te bereiken is, zitten vast.

Het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) en de Royal Thai Navy installeren een tijdelijke brug, een 'Bailey Bridge' (truss) om het kanaal over te steken. Naar verwachting is de brug binnen drie dagen klaar voor gebruik.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.