Gewapende verdachte berooft supermarkt voor 900 baht in Phuket Town

Phuket -

Een verdachte beroofde en kreeg 900 baht uit een supermarkt in Phuket Town.

De politie van Phuket City werd vanmorgen (19 oktober) om 10:30 uur op de hoogte gebracht van het incident in een supermarkt aan de Chao Fa East Road in het subdistrict Talad Nuea in het district Mueang Phuket. De politie arriveerde ter plaatse en trof een radeloze vrouwelijke stafmedewerker aan, wiens naam op haar verzoek werd ingehouden.

Ze vertelde de politie dat een mannelijke Thaise verdachte een voorwerp gebruikte dat op een pistool leek om naar haar te wijzen voordat hij 900 baht uit de geldlade pakte en wegreed op een motorfiets.

De politie controleert de camera's in de buurt en gaat op zoek naar de verdachte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.