Een nieuwe aardverschuiving op de hoofdweg in Phuket blokkeert de hele rijbaan in Rassada, autoriteiten dringen er bij mensen op aan om thuis te blijven

Phuket -

Een andere aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft een hele rijstrook geblokkeerd in Rassada, Mueang Phuket, wat tot verkeerschaos heeft geleid.

Aan het eind van de middag (19 oktober) werd er opnieuw een aardverschuiving gemeldth) op de Chalermprakiat Rama 9 Road (Bypass-weg) die in de buurt van de gebied dat op maandag (17 oktober) een aardverschuiving heeft gehadth).

Het verkeer heeft vertraging omdat de hele rijbaan wordt geblokkeerd door bomen en elektriciteitspalen. De verkeerspolitie heeft op de weg geassisteerd.

Automobilisten moeten de tegenovergestelde richting inslaan, wat voor verkeerschaos in nabijgelegen gebieden heeft gezorgd. Dit komt samen met aardverschuivingen en wegblokkades in Kathu en Patong.

De autoriteiten vertellen mensen om thuis te blijven, tenzij er sprake is van een kritieke noodsituatie. De vertragingen op de overige wegen worden geschat op enkele uren vanaf het ter perse gaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.