Gouverneur van Phuket bezoekt slachtoffers van overstromingen over het hele eiland

FOTO: Woradet

Phuket -

De gouverneur van Phuket is vandaag doorgegaan met het bezoeken van slachtoffers die nog steeds te lijden hebben onder de overstromingen van het afgelopen weekend.

Ons vorige verhaal:

Hevige regenval over Phuket de hele nacht en tot vanochtend zorgde voor overstromingen in veel gebieden.

De oude binnenstad van Phuket heeft het afgelopen weekend te maken gehad met de ergste overstromingen in 50 jaar, zeiden lokale bewoners tegen de media.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, bezocht gisteren voor het eerst de oude binnenstad van Phuket en hielp direct tijdens de overstromingen, zoals hieronder te zien is (16 oktober).th).

Nu, voor de update:

Vandaag (17 oktober)th), hebben sommige gebieden in het subdistrict Samkong, Rassada in het district Mueang Phuket nog steeds te lijden onder de overstromingen, aangezien het waterpeil niet is gedaald.

De gouverneur van Phuket, Narong en Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) bezochten slachtoffers in dit gebied.

Gouverneur Narong heeft ambtenaren bevolen om de bewoners snel te helpen terwijl een enorme waterpomp wordt gebruikt om water uit het gebied te verwijderen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.