Phuket verlamd na zware regenval en overstromingen – FOTOTOUR

Thep Kasattri-weg in Baan Tha Rue in Thalang

Phuket -

Hevige regenval over Phuket de hele nacht en tot vanochtend zorgde voor overstromingen in veel gebieden.

Rassada

De regen sloeg toe sinds gisteravond en hield aan tot vanmorgen (16 oktober)th). Veel gebieden zijn ondergelopen die meestal onder water komen te staan ​​na hevige regenval in Phuket, zoals:

Patong

op Bangla Road en vele delen in Patong, Samkong, Rassada, Phuket Old Town, Kamala, Kathu, Koh Kaew, Baan Pasak, Baan Tha Rue in Thalang en op Thep Kasattri Road in Thalang en Chalong.

Patong

De overstromingen hadden geen invloed op het verkeer omdat er 's nachts niet veel automobilisten waren. Veel gebieden hebben echter nog steeds te lijden onder de overstromingen in de ochtend die veel hoofdwegen verlamd hebben. De regen houdt de hele dag aan.

Bangla Road
Oude stad van Phuket
Kamala
Oude stad van Phuket

Oude stad van Phuket

Oude stad van Phuket
Oude stad van Phuket
Oude stad van Phuket
Oude stad van Phuket
Oude stad van Phuket
Vachira Phuket-ziekenhuis op Yaowarad Road in Phuket Town
Thep Kasattri-weg in Thalang

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.