Zware regen veroorzaakt aardverschuivingen in Kamala, Patong en Kathu

Kathu

Phuket -

Zware regen gedurende vele uren heeft aardverschuivingen veroorzaakt in Kamala, Patong en Kathu, waardoor ook elektriciteitspalen zijn gevallen.

Ons vorige verhaal:

Hevige regenval over Phuket de hele nacht en tot vanochtend zorgde voor overstromingen in veel gebieden.

Kamala

De aardverschuivingen werden vanmorgen (16 oktober) gevonden op de Kathu – Na Koh Road in Kathu, bij de ingang van de Giant Hill (Khao Yak) in Kamala, en op de Patong-heuvel. Het verkeer werd geblokkeerd door aarde en grote rotsen die van nabijgelegen heuvels naar beneden kwamen.

Patong

Patong

De nabijheid van de aardverschuivingen bracht ook enkele elektriciteitspalen naar beneden. Er werden geen gewonden gemeld. De betrokken autoriteiten helpen in het gebied.

Kathu

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.