Phuket Department of Highways is van plan om onderdoorgang en tram te bouwen in Thalang

Phuket-

Het Department of Highways is van plan een onderdoorgang en tramlijnen te bouwen bij het kruispunt van de pier in het Thalang-district van Phuket.

De bouwkosten bedragen naar verwachting 2.36 miljard baht. De onderdoorgang heeft drie rijstroken en gaat onder het monument van Thao Thep Krasattri en Thao Si Sunthon om het verkeer rond het kruispunt van de Pier te vergemakkelijken, aldus de autoriteiten van Phuket. 1,574 vierkante meter grond rondom het kruispunt zal worden onteigend van nabijgelegen faciliteiten om door te gaan met het project.

De ingang van de onderdoorgang bevindt zich in Zuidoost-Azië Cathay Gems Phuket en de uitgang is bij het Robinson Department Store. Het historische monument zal niet worden aangetast door de constructie, verzekerden de autoriteiten van Phuket.

Nadat het onderdoorgangsproject is voltooid, gaat de afdeling Wegenverkeer verder met het bouwen van trams, die het monument zullen omsluiten en een nieuwe vervoersinfrastructuur in Thalang zullen worden.

Het hele project zal naar verwachting in 2024 van start gaan en in 2027 worden afgerond.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.