UPDATE: Lichaam gevonden op Phangan Island bevestigd als vermiste Russische man

FOTO: MGR Online

Phangan-eiland, Surat Thani –

Een lichaam dat werd gevonden op Phangan Island is bevestigd als een vermiste Russische man.

Ons vorige verhaal:

De politie van Phangan kreeg bericht van een Myanmarese staatsburger die een bosrijk gebied aan het verkennen was, dat menselijke resten werden gevonden in een dicht bos nabij de Kee Rad-heuvel, een kilometer van het Phangan-ziekenhuis.

Nu voor ons updates-verhaal:

Kolonel Supparuek Pankosol, hoofd van de immigratiedienst van Surat Thani, vertelde de lokale pers aanvullende details: "Er werd een tas gevonden in de buurt van het lichaam met een paspoort dat de heer NIKITA GRIGOREV, 30, een Russische staatsburger met vier foto's en 300 baht in de tas, identificeerde. ”

“Vorige maand had de heer PAVEL CHETVERTINOVSKII, 35, Russisch staatsburger, een rapport ingediend bij de politie van Koh Phangan dat zijn vriend, de heer NIKITA, was verdwenen uit het Koh Phangan-ziekenhuis terwijl hij werd behandeld voor een depressie.”

“De politie startte een zoektocht en controleerde camerabeelden, maar kon hem niet vinden totdat zijn lichaam een ​​maand later werd gevonden in een zwaar bebost gebied. Zijn doodsoorzaak moet echter nog worden vastgesteld', voegde kolonel Supparuek eraan toe.

Er was geen teken van kwaad opzet, verklaarde kolonel Supparuek. De politie gaat er momenteel van uit dat de Russische man het ziekenhuis de jungle in is gevlucht, gedesoriënteerd en verdwaald is geraakt en is overleden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.