Phuket organiseert 28e triatlon met atleten uit 38 landen

Phuket -

De 28th Laguna Phuket Triathlon wordt volgende maand gehouden met atleten uit 38 landen die zullen deelnemen.

De triatlon zal bestaan ​​uit 1.8 kilometer zwemmen in de zee en lagunes, 50 kilometer op en neer fietsen en 12 kilometer hardlopen op lokale wegen en meer.

Mevr. Prapa Hemmin, van de Laguna Resort and Hotel Company, vertelde de lokale media: “Laguna Phuket Triathlon is een zeer beroemd sportevenement onder wereldatleten. Dit is een sportevenement dat helpt om Phuket naar de wereld te promoten. Veel mensen wachten om deel te nemen aan dit evenement.”

Het evenement vindt plaats op 20 november en voor meer informatie klik HIER.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.