Explosie fabriek in Wichit alarmeert bewoners

waar –

Een explosie in een fabriek in Wichit, subdistrict, district Mueang Phuket heeft de bewoners gealarmeerd.

Bewoners hoorden een luide explosie in Baan Ao Makham voordat zwarte rook de lucht in kwam. De brandweer van Wichit is vanmiddag (3 oktober) om 30 uur op de hoogte gesteld van de brandth) in een industriële fabriek.

De brandweer en politie van Wichit arriveerden met brandweerwagens bij de fabriek voordat de brand snel onder controle was. De zwarte rook verdween snel. Het vuur breidde zich niet uit over een groter gebied.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat er geen gewonden waren. De oorzaak van de explosie was een hoogovenoven in de fabriek die verstopt en oververhit was.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.