Verdachte gearresteerd met 2,662 methamfetaminepillen en kristalmethamfetamine in Thalang

Thalang-

In Thalang is een verdachte aangehouden met 2,662 methamfetaminepillen en 117.05 gram crystal methamfetamine.

Een team van agenten arresteerde de heer Wuttikrai 'Lip' in een kamer in het subdistrict Sri Soonthorn. Bij hem werden 2,662 methamfetaminepillen en 117.05 gram crystal methamfetamine in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om drugs te verkopen en te gebruiken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.