Koning en koningin onthullen het standbeeld van wijlen koning Bhumibol Adulyadej in Bangkok terwijl duizenden mensen wachten

Bangkok -

Hunne Koninklijke Majesteiten de Koning en de Koningin die vandaag (13 oktober) een ceremonie voorzatenth) onthulde het standbeeld van wijlen koning Bhumibol Adulyadej in het nieuwe Chalerm Phrakiat-park in de wijk Dusit terwijl duizenden mensen wachten.

Ons vorige verhaal:

Vandaag, 13 oktober, is het zes jaar geleden dat Zijne Koninklijke Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej (Rama IX) overleed, die in 2016 vreedzaam is overleden.

Duizenden mensen die gele shirts droegen, kwamen van 5 uur tot 00 uur naar het park. De koning gaf duizenden gratis maaltijden aan mensen in de buurt. De koning en koningin arriveerden om 3 uur in het park voordat de onthullingsceremonie begon.

Mevrouw Aksornpan Wongsuebpan, 53, vertelde de Thaise media: “De afgelopen zes jaar missen we onze geliefde wijlen koning Bhumibol. We zijn erg trots en blij om respect te betuigen aan het standbeeld van wijlen de koning. Hij deed heel hard werk voor Thaise mensen. Ik zal hem weer komen respecteren. We houden van hem. Altijd in ons hart."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.