Lichaam gevonden op eiland Phangan, vermoedelijk vermiste Russische man

FOTO: MGR online

Phangan-eiland, Surat Thani –

Een lichaam werd gevonden op Phangan Island en wordt verondersteld een vermiste Russische man te zijn.

Gisteren (12 oktober)th), werd de politie van Phangan op de hoogte gebracht door een onderdaan van Myanmar die een bosrijk gebied aan het verkennen was, dat menselijke resten werden gevonden in een dicht bos in de buurt van de Kee Rad-heuvel, een kilometer van het Phangan-ziekenhuis.

Politie en medisch personeel kwamen ter plaatse in het bos om de zwaar vervallen overblijfselen van een man te vinden. Op zijn lichaam werden geen tekenen van een worsteling of fysieke woordenwisseling gevonden. De politie ging ervan uit dat de man minstens een maand stierf voordat zijn lichaam werd gevonden. De politie geloofde ook dat de man geestesziek was en mogelijk in een psychose was en verdwaald en verward raakte in de jungle, en uiteindelijk stierf aan uitdroging.

Vrienden van de vermiste man kwamen later naar het politiebureau van Phangan. Naar verluidt hebben ze bevestigd dat de man de 30-jarige Russische vriend was op basis van de eerste beoordeling van het bewijs (The Phuket Express houdt zijn volledige naam achter in afwachting van definitieve identificatie).

De vrienden hadden eerder bij de politie aangifte gedaan dat de man uit het Phangan-ziekenhuis was vermist terwijl hij werd behandeld voor een psychische aandoening, nadat hij het ziekenhuis was ontvlucht.

Er moet echter een DNA-test worden uitgevoerd om het lichaam van de man volledig te identificeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.