UPDATE: Politieagent buiten dienst met wapen en zwervende woonwijk in Thalang testte positief op drugs

Thalang-

Een politieagent die geen dienst had en die werd gezien met een pistool en rondliep in een particuliere woonwijk in Thalang, testte positief op drugs.

Ons vorige verhaal:

Officieren van de Special Service Division en de politie van Regio 8 werden ter plaatse geroepen nadat een man die zich grillig gedroeg met een pistool rondliep. Hij blokkeerde de ingang van een particuliere woonwijk met een pick-up truck.

Nu voor onze updatum:

De generaal-majoor van de politie van Phuket, generaal-majoor Sermpan Sirikong, vertelde de Phuket Express: "We hebben een urinetest uitgevoerd voor korporaal Korn waaruit blijkt dat hij positief was voor drugs. We moeten echter meer tests uitvoeren om te zien welk medicijn hij specifiek heeft ingenomen voordat we een extra aanklacht indienen. We hebben het incident al gemeld aan zijn politiebaas in Phang Nga.”

Dit incident komt op het moment dat de Thaise premier Prayut Chan-O-Cha een landelijk optreden tegen illegale drugs en illegale wapens heeft bevolen na een tragische massaschietpartij vorige week in Nong Bua Lamphu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.