UPDATE: Rijbewijs van virale Phuket-taxichauffeur in video over woede over de weg die toegeeft dat hij methamfetamine heeft gebruikt, is voor drie jaar ingetrokken

Phuket -

Het rijbewijs van een taxichauffeur die heeft toegegeven dat hij enkele methamfetaminepillen heeft geslikt voordat een op virale video betrapte ruzie met weggebruikers is ingetrokken.

Ons vorige verhaal:

Een videoclip van een taxichauffeur die ruzie maakt met andere weggebruikers is viraal gegaan op sociale media.

Een taxichauffeur heeft in een virale video over woede over de weg toegegeven dat hij wat methamfetamine-pillen heeft ingenomen voordat hij ruzie kreeg met weggebruikers.

Nu bijwerken:

De heer Kornpitak Artsuwan van het Phuket Land Transport Office vertelde de Phuket Express: “De taxichauffeur die krachttermen en onbeschofte woorden tegen andere chauffeurs schreeuwde, krijgt een boete van maximaal 5,000 baht. Hij wordt ook aangeklaagd voor het gebruik van categorie 1-drugs en het gebruik ervan tijdens het rijden.”

“Zijn rijbewijs voor het besturen van een taxi is ingetrokken. Hij mag drie jaar lang geen taxi besturen voordat zijn taxirijbewijs wordt verlengd”, voegde de heer Kornpitak eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.