Drie entertainmentmedewerkers op Bangla Road, Patong gearresteerd met drugs nadat ze naar verluidt nep-cocaïne aan toeristen hadden verkocht

Patong-

Drie entertainmentmedewerkers op Bangla Road in Patong zijn gearresteerd met drugs nadat ze naar verluidt nep-cocaïne aan toeristen hadden verkocht.

De politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, vertelde de Phuket Express gisteren (11 oktober)th) dat ze drie verdachten hebben gearresteerd, namelijk de heer Soonthorn Bidchamart, 48, uit Pattani, Areefun Bidchamart, 25, en mevrouw Toiyeeya Yoonu, 49, beide uit Narathiwat.

Bij hen werden 89 methamfetaminepillen en 0.29 gram crystal methamfetamine in beslag genomen. Ze werden gearresteerd in een huurkamer in Patong.

De arrestatie kwam nadat de politie Soonthorn en Areefun had gearresteerd, die naar verluidt vorige maand toeristen fysiek aanvielen. Ze verkochten ook drugs aan toeristen en gaven toe dat ze nep-cocaïne verkochten.

Alle drie worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1 drugs met de bedoeling om te verkopen.

Het werd niet duidelijk gemaakt of de toeristen ook werden aangeklaagd en ze werden niet geïdentificeerd of genoemd in het rapport.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.