Phuket is van plan om het Heroine Monument tijdelijk te verplaatsen

OLYMPUS DIGITALE CAMERA

Phuket -

Phuket is van plan om het Heroine Monument tijdelijk te verplaatsen naar aanleiding van weg- en gebiedsrenovatieprojecten.

Vanochtend was er een bijeenkomst over de kwestie (12 oktober)th). De provincie is van plan om de Thep Kasattri Road te renoveren en de Tha Rue Intersection nabij het Heroine Monument te renoveren. Het plan is om een ​​onderdoorgang aan te leggen op weg nr. 402 en weg nr. 4027 (Tha Rue Intersection) om verkeersproblemen op te lossen. Het monument moet tijdelijk worden verplaatst totdat het project is voltooid voordat het wordt teruggezet.

De provincie is van plan het monument naar het Thalang National Museum te verplaatsen, terwijl de voorouders van de heldin en de lokale bevolking het monument naar de Phra Nang Sang-tempel willen verplaatsen. Het definitieve besluit zal echter in de nabije toekomst worden genomen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.