UPDATE: Phuket-taxichauffeur in virale video over woede over de weg geeft toe dat hij methamfetamine heeft gebruikt

Phuket -

Een taxichauffeur heeft in een virale video over woede over de weg toegegeven dat hij wat methamfetamine-pillen heeft ingenomen voordat hij ruzie kreeg met weggebruikers.

Ons vorige verhaal:

Een videoclip van een taxichauffeur die ruzie maakt met andere weggebruikers is viraal gegaan op sociale media.

De politie van Kathu vertelde de Phuket Express: "Vandaag (11 oktober)th) de taxichauffeur Mr. Jirasak Raiyai, 33, en Mr. Passakorn Sirichoochot, 37, die de video opnamen, gingen naar het politiebureau van Kathu.

De politie heeft met beiden urineonderzoek gedaan. Dhr. Jirasak testte positief op drugs. Dhr. Jirasak gaf aan de politie toe dat hij voor het incident enkele methamfetaminepillen had ingenomen.

De taxichauffeur wordt beschuldigd van het gebruik van categorie 1 drugs en het gebruik ervan tijdens het rijden.

Het was onduidelijk of zijn rijbewijs onmiddellijk zou worden ingetrokken of geschorst.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.