Taxichauffeur gaat viraal omdat hij chauffeurs uitscheldt en krachttermen schreeuwt naar andere weggebruikers in Phuket

Phuket -

Een videoclip van een taxichauffeur die ruzie maakt met andere weggebruikers is viraal gegaan op sociale media.

De heer Passakorn Sirichochot, die het incident opnam, vertelde de Phuket Express: "Gisteravond (10 oktober)th) Ik reed op mijn motor naar huis. Er was een taxichauffeur die toeterde om andere voertuigen voor hem weg te jagen.”

“Toen ik bij een kruispunt bij een rood licht in Kathu aankwam, toeterde de taxichauffeur herhaaldelijk op zijn toeter om andere voertuigen weer weg te jagen om linksaf te slaan. Er staat echter een bord met de tekst 'Links af, wacht op groen licht'”.

“De taxichauffeur liet zijn autoraam zakken voordat hij krachttermen en onbeschofte woorden schreeuwde naar andere chauffeurs die niet uit de weg gingen. Ik waarschuwde hem om alsjeblieft te kalmeren, maar hij vervloekte me en schoot me toen met de middelvinger en snelde weg." verklaarde Passakorn.

Het incident maakt deel uit van meerdere incidenten in Phuket die recentelijk de reputatie van taxichauffeurs hebben geschaad, zelfs nu wetshandhavers en eilandfunctionarissen beloven de problemen op te lossen en meerdere bijeenkomsten hebben gehouden met taxichauffeurs die hen waarschuwden dat zij het "gezicht" van de eiland voor veel toeristen en bezoekers en conflicten en klachten over hun diensten moeten ophouden.

Het is onduidelijk of de taxichauffeur die lijkt te lijden aan woede op de weg enige repercussies voor het incident zal ondervinden en de politie van Phuket heeft niet onmiddellijk verklaard of ze van plan waren om de kwestie voort te zetten of zelfs of de man wetten of regels overtrad, behalve slechte smaak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.