Special Service Division Police belde nadat politieagent buiten dienst een pistool had gezien die rondzwierf door de woonwijk in Thalang

Thalang-

De politie van de Special Service Division werd gebeld nadat een politieagent die geen dienst had, werd gezien met een pistool en rondliep in een particuliere woonwijk in Thalang, wat negen uur duurde om te ontruimen.

Kolonel Pisit Chuenpet, de politiechef van Thalang, vertelde de Phuket Express: "Gisteren (10 oktober)th), kregen we om 8 uur een melding van bewoners dat een man die zich grillig gedroeg rondliep met een pistool. Hij blokkeerde de ingang van een particuliere woonwijk met een pick-up truck. De man verstopte zich later in zijn huis in de woonwijk.”

“Ambtenaren van de Special Service Division en de politie van Regio 8 werden ter plaatse geroepen. Om 3 uur kwam de verdachte naar buiten met nog steeds een pistool in de buurt. Het duurde negen uur voordat korporaal Korn, 20, een politieagent uit Phang Nga, kon worden gearresteerd. Hij werd gevonden met een pistool geladen met zeven kogels en nog eens 27 kogels in zijn zakken,' legde kolonel Pisit uit.

“De verdachte was nerveus na een recente ruzie met zijn vriendin. Hij wordt beschuldigd van het zonder reden in het openbaar dragen van een wapen”, voegde kolonel Pisit eraan toe.

Het is niet duidelijk of de verdachte strafrechtelijk wordt vervolgd in verband met zijn werk als politieagent.

Ondertussen een man die veel methamfetamine slikte, werd gearresteerd nadat hij was gevonden terwijl hij rondzwierf in een particuliere woonwijk in Kathu.

Een dronken gewapende man is gearresteerd nadat hij een kip droeg terwijl hij de hele nacht rondliep op Coconut Island in Phuket, waardoor de lokale bevolking bang werd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.